in 't Wasdom

Toegang tot kennis
februari 9th, 2021 by Helpdesk Bolas

Bronnen opslaan, delen en verwijderen

Met de bolasknop sla je in één klik elke mogelijke bron op. Die bron wordt direct met andere projectleden gedeeld. De laatst toegevoegde bron verschijnt bovenaan in de bronnenlijst (ook zichtbaar in de knop). De opgeslagen bronnen zijn overal beschikbaar en worden in de cloud bewaard.

Na verwijdering van een bron is die ook voor andere projectgroepleden niet meer beschikbaar. Om dit te voorkomen is er een dubbele klik nodig  (op het rode kruisje) ter bevestiging van een definitieve verwijdering.

Je kunt er voor kiezen bronnen niet in een project te delen, maar wel in de map Persoonlijk op te slaan. Een andere manier om bronnen voor jezelf te houden is het aanmaken van een project zonder projectleden.

Meer over het delen van projecten en bronnen vind je hier