logoCHE
Beste CHE-student reader,

Je ontvangt deze mail omdat je ingeschreven bent als student Social Work aan de CHE en bezig bent met afstuderen.

Aanstaande dinsdag (16 februari 2021) - morgen dus - geeft Jaap de Jong, docent bij de opleiding Social Work, 's morgens om 08.45 via Microsoft Teams het online hoorcollege over literatuuronderzoek & zoekstrategieën. Jaap maakt daarbij gebruik van informatie op de website van de onderzoekstool BOLAS, een onderzoekstool die je helpt bij het opzetten en uitvoeren van praktijkonderzoek.

Je kunt deze tool gebruiken bij het afstuderen. Afgelopen week is ook de bolasknop 2.0 beschikbaar gekomen in de webstore. Met de bolasknop kun je bronnen opslaan, delen, een APA-verwijzing en een -literatuurlijst opzetten. En snel opgeslagen bronnen terugvinden! Meer informatie over de bolasknop staat hier.

Hieronder staat jouw persoonlijke vouchercode voor het programma BOLAS. De code is één keer bruikbaar en uitsluitend bedoeld voor persoonlijk gebruik. Na het invoeren van de code kun je een jaar lang gebruik maken van BOLAS.De vouchercode is inwisselbaar op de website van BOLAS. Verzilver de code zo mogelijk voorafgaande aan het college.

Met vriendelijke groet,

Jaap de Jong
Bedankt voor het lezen. Zie je morgen bij het online college literatuuronderzoek & zoekstrategieën!

JPbolas-1100x427-transparant