JPbolas-1600x620-transparant

Beste Abonnee,

Je ontvangt deze mail omdat je bij het uitvoeren van je profielwerkstuk gebruik maakt(e) van bolas, een tool voor het zoeken & vinden, delen en opslaan van bronnen (vlg APA-richtlijnen). Er kan nog veel méér. Dat willen we je laten meemaken.

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan. Word je gebruikersnaam (je e-mail) niet herkend? Vraag dan met je schoolmail een vouchercode aan voor het aanmaken van een nieuw account.
KNAW-prijs
ALLES OVER HET PWS
In deze rubriek vind je informatie over het vinden van betrouwbare bronnen en wat je moet doen als je wilt meedoen aan de KNAW-onderwijsprijs voor het beste profielwerkstuk. Een nominatie is natuurlijk ook al mooi ;-)

Bij de rubriek #pws maken we gebruik van zgn. tags. De meest actuele berichten staan bovenaan.

Databanken & bolas

De serie over databanken bestaat uit meerdere afleveringen. Het gaat om databanken die binnen en/of buiten bolas doorzoekbaar zijn. Een aantal van deze databanken is ook met Laelaps, de zoekmachine van bolas doorzoekbaar. Er is een inleidend blog over nut en voordeel van databanken (wat, waarom, waar en hoe), een ander blog gaat over de databank Narcis en een derde item …
Stuur deze nieuwsbrief door en tip leerlingen van andere scholen!

Zij kunnen in verband met de coronacrisis gratis gebruik van bolas.
BOLAS voor scholen
twitter